Open

Accu Vervangen

Accu tijdig vervangen

Carteam Autobedrijf Ton de Wit

De accu vervangen: wanneer is dat nodig?

De accu is een belangrijk onderdeel van uw auto. Het is de batterij die de auto van stroom voorziet en zichzelf gedurende de rit oplaadt. De opgewekte stroom wordt gebruikt voor de radio, verlichting en ruitenwissers, maar ook de startmotor gebruikt de stroom.
Wanneer is het tijd om uw accu te vervangen? Het is verstandig niet te lang met een oude accu in uw auto rond te rijden. U merkt het snel wanneer hij aan vervanging toe is: uw auto start nog maar moeizaam op en de accu loopt snel leeg. De gemiddelde levensduur van een accu is 6 jaar, maar als u veel korte ritten maakt kan dit korter zijn.
Let er bij het vervangen van de accu op dat de nieuwe accu bij uw auto past en van goede kwaliteit is. Onze accu’s onderscheiden zich door hun lange levensduur. Ze zijn betrouwbaar en voorzien de essentiële onderdelen van uw auto continu van stroom, waardoor u veilig de weg op kunt. Ook bij extreme temperaturen functioneren ze goed. U laat de accu van uw auto dus met een gerust hart door ons vervangen.

CONTACT

Wat is belangrijk bij de aanschaf van een accu?

 Kwaliteit: een kwalitatief goede accu gaat langer mee.

 Betrouwbaar: een accu moet ook bij extreme temperaturen goed zijn werk doen.

 Passend: het is belangrijk dat de accu past bij het model en merk van uw auto.

 Levensduur: een goede accu gaat lang mee.

 

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Autobedrijf Ton de Wit
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Ton de Wit?

Bij Carteam Autobedrijf Ton de Wit staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Ton de Wit is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN