Open

Aircoservice en -onderhoud

Airco onderhoud houdt het hoofd koel

Carteam Autobedrijf Ton de Wit

Is je airco aan onderhoud toe?

De airco van je auto voorziet je tijdens het rijden van frisse lucht en koeling. Hij voorkomt dat je ruiten beslaan en zorgt voor een veilig en comfortabel klimaat voor het hele gezin. Hierdoor is hij een belangrijk onderdeel van de auto, zowel voor je comfort als voor je veiligheid. 
Net als elk ander onderdeel van je auto heeft een airco onderhoud nodig. Je merkt het snel wanneer het zover is. Het begint muf te ruiken in de auto en de ramen beslaan sneller. Ook vermindert de koelcapaciteit. Het is belangrijk dit onderhoud snel te laten doen, voordat je te maken krijgt met een kostbare reparatie.
Wij geven je airco een onderhoudsbeurt waardoor er weer gezonde en frisse lucht door je auto stroomt. Door het systeem te reinigen zorgen wij er bij het airco-onderhoud van je auto voor dat alle bacteriën, schimmels en gisten die zich hebben opgebouwd worden verwijderd en maken we het risico op allergische reacties kleiner. Na dit airco-onderhoud kun je weer met een fris gevoel de weg op. Je kunt bij ons voor alle soorten aircogas terecht.

CONTACT

De voordelen van een goed onderhouden airco

Schoon: een schone airco verwijdert bacteriën, schimmels en gisten uit de lucht.

Veilig: met een goed onderhouden airco beslaan je ramen minder snel.

Geen geurtjes: voorkom nare geurtjes met een schone airco.

Klimaatbeheersing: bij alle weersomstandigheden een gezond klimaat in de auto.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Autobedrijf Ton de Wit

Deze prijzen gelden voor koudemiddel R134A. Voor R1234YF geldt een meerprijs.

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Ton de Wit?

Bij Carteam Autobedrijf Ton de Wit staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Ton de Wit is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN