Open

ADAS Uitlijnen

ADAS Systemen uitlijnen in Oostzaan

Carteam Autobedrijf Ton de Wit

Frontcamera's en radars kalibreren

Steeds meer voertuigen zijn uitgerust met rijhulpsystemen (ADAS – Advanced Driver Assistance Systems) die met behulp van camera’s en radarsensoren kritieke situaties detecteren. Ze waarschuwen de bestuurder en grijpen in bij dreigend gevaar. Het is mogelijk dat deze systemen na reparaties, zoals het vervangen van een (voor)ruit, niet helemaal meer goed kunnen functioneren. Carteam Autobedrijf Ton de Wit kan dit vakkundig oplossen met ons hypermoderne kalibratiemiddel: de Bosch DAS 3000, marktleider in haar segment.

CONTACT

Volgens de richtlijnen van de fabrikant

Deze flexibele en krachtige totaaloplossing biedt de werkplaats een snelle toegang tot de verschillende ADAS-kalibratieprocedures, volgens de richtlijnen van de respectievelijke voertuigfabrikanten. Op deze manier weet u als klant zeker, dat u met gebruik van digitale afstandsmeting en uitlijning met 3D-cameratechnologie, veilig en vol vertrouwen de weer op kan.

CONTACT

Carteam Autobedrijf Ton de Wit
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Ton de Wit?

Bij Carteam Autobedrijf Ton de Wit staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Ton de Wit is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN