Open

Vervangend Vervoer

We houden u mobiel, ook tijdens onderhoud

Carteam Autobedrijf Ton de Wit

Vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Wanneer uw auto voor onderhoud bij Carteam Autobedrijf Ton de Wit komt is het voor ons natuurlijk belangrijk dat u als klant mobiel blijft. Vandaar dat wij vanuit onze garage meerdere opties bieden om het voor u, ook tijdens het onderhoud, mogelijk te maken om van A naar B te kunnen gaan.

Welke opties zijn er?

De Leenfiets - Het gezonde alternatief! Woon je in de buurt, maak dan gebruik van een gratis leenfiets. We hebben een aantal dames- en herenfietsen klaar staan.

Haal- en Brengservice - Woon je, zoals onze meeste klanten, in (de buurt van) Oostzaan? Dan kunnen wij je in de meeste gevallen naar huis brengen wanneer je de auto komt brengen. En is de auto klaar, dan halen we je weer thuis op.

Vervangende Auto - Woon je niet vlakbij of kunt je de auto eigenlijk niet missen? Ook daar hebben wij een oplossing voor. Met een vervangende auto houden wij je mobiel. Vraag voor meer informatie bij het maken van een afspraak.

Carteam Autobedrijf Ton de Wit
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Ton de Wit?

Bij Carteam Autobedrijf Ton de Wit staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Ton de Wit is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN